Dzidku zepsulas mi opowiesc;) Koncert rewelacja,ale za krotki i nie zagrali mojego keep on moving:( pewnie dziadki by juz nie wyciagnely na zywo tego kawalka..

byla solowka gitarzysty i byla solowka klawiszowca gdzie zagral Chopina przechodzac w westernowe kawalki, aby zakonczyc Hymnem Polski, ciarki przechodzily:) cala banda ludzi w wieku 40-60 lat,ale i mlodzi tez nadganiali i nawet dzieci:) Naglosnienie pelen szacunek,pewnie swoje przywezli bo tego sie najbardziej balam ze bedzi chała..
Co do wejscia na lewo

tak Nika ma racje ja stara Sępolnianka(bo wychowalam sie na tej dzielnicy) chcialam przyszpanowac jak to sie u nas wchodzi na lewo na koncerty

no wiec na sama plyte stadionu nie dalo sie wejsc bo ochroniarz co 5 m. Ale dalo sie przez pierwsza bariere tam gdzie bylo mniej ochroniarzy i scene bylo widac normalnie, wiec albo ludzie podawali sie ze sa z akademika akademii fizycznej.albo wlazili bokiem. Ja ze mialam ze soba mame i jej towarzystwo wiec akademik nie wchodzil w gre;)
no wiec poszlam tam gdzie zawsze pod plot i siup, mama ja i dwojka jej znajomych.Reszta powiedziala ze nie wchodza tak bo tam stoi policja i wlasnie kogos spisuje.. no a potem dolaczyli do nas oznajmiajac ze weszli bramka 10 m dalej ktora byla otwarta

no ale mowilam ze wejde na lewo i weszlam nie??;)
Co do Kunic to do konca nie wiedzielismy czy pojedziemy.Kasa,kasa,to w sumie ponad sto km z Kątów, po drugie auto mi sie zepsula i nie mam dwoch biegow 1dynki i dwojki i ruszam z trojki:P Po trzecie bylam tak zajechana po wyjezdze na wystep do Zamoscia (przejechalam ja SAMA 1000KM w jedna dobę, kolezanka mnie tylko na 200km zmienila,ale ze jezdzi tylko maluchem po miescie to nie bardzo jej szlo i prawie przejechalysmy jakiegos sztajmesa) ze Kuba prowadzil wiekszosc drogi a na lewo nie da rady glownymi drogami jezdzic bo jak go zlapia to nigdy prawka nie zrobi:P
Pogadanka w Jastrzebcu wyszla bardzo fajnie (Frania dzieki za trzymanie Ginesa przy pilkach;) a potem pojechalismy plywac do Mietkowa bo blizej, a potem na baze.
Żaluję, bo w trojke tak fajnie sie nie plywa jak z cala ekipa:( ale czekam na Piłę!!!!!!!!!!!
ps do Zamoscia jechalam wypożyczonym renault megane cupe

llalallaal ale szybko jezdzi